Valikko Sulje

Lomahuoneistot

POINTIN VALE 3 AS 1

****

1mh + tupakeittiö + sauna 2+2 hlöä

Tasokas lomahuoneisto sijaitsee Tahkovuoren keskustassa golfkentän vieressä (Tahko Old Course). Huoneistossa on makuuhuone, tupakeittiö, saunaosasto ja tilava lasitettu terassi sekä ulkovarasto. Varustukseen kuuluu pyykinpesukone ja kuivauskaappi. Huoneistoon majoittuu mukavasti kaksi aikuista. Myös perhe kahden pienen lapsen kanssa tai sopuisa 3-4 hengen kaveriporukka mahtuu hyvin. Lisävuoteet saa tupakeittiön vuodesohvasta.

Huoneistosta on matkaa Golfklubille bägin kantomatkan verran. Lähellä ovat muutkin lomailijan tarvitsemat palvelut kuten ravintolat, kaupat ja kylpylä. Tahkon rinteille ja portaisiin on matkaa kävelysiltaa pitkin noin kilometri.

VARAUSKALENTERI JA TARKEMPI ESITTELY

TÄHTITAHKO AS 7

****

oh + tupakeittiö + sauna 2+2 hlöä

Tasokas lomahuoneisto sijaitsee aivan Tahkovuoren keskustassa. Samassa rakennuksessa on kauppa ja ravintola. Huoneistossa on olohuone-tupakeittiö, tilava saunaosasto ja terassi. Varustukseen kuuluu pyykinpesukone ja kuivauskaappi.  Huoneisto sijaitsee 2. kerroksessa, ja käytössä on kellarikerroksessa sijaitseva häkkivarasto. Rakennuksessa on hissi. Huoneistoon majoittuu mukavasti kaksi aikuista. Tarvittaessa vuodetuoleista saa kaksi lisävuodetta.

Tahkovuoren kaikki palvelut löytyvät todella läheltä. Ravintolat, kaupat ja kylpylä ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Golfkentälle (Tahko Old Course) on matkaa puolisen kilometriä ja Tahkon rinteille ja portaisiin kävelysillan kautta noin 700 metriä.

VARAUSKALENTERI JA TARKEMPI ESITTELY