Valikko Sulje

Historia

Yritys on perustettu vuonna 1987. Toiminta alkoi Ilmastointi- ja peltityö Puustinen Ky:nä ja muuttui osakeyhtiömuotoon 2000-luvun alussa. Toimitusjohtaja ja yrityksen perustaja on Jukka Puustinen.

Toimipaikka on ollut koko ajan Nilsiässä. Toiminta alkoi Nilsiän Pieksän kylässä, mutta siirtyi jo 1990-luvun alussa Nilsiän keskustaan ensin vuokratiloihin, ja sitten vuonna 2009 valmistuneisiin omiin toimitiloihin.

Yrityksen palveluvalikoimassa ovat olleet ilmastointiratkaisut omakotitaloista teollisuusrakennuksiin sekä rakennuspeltityöt isompiin ja pienempiin kohteisiin. Erikoisosaamisena on ollut käsityönä tehdyt ilmanvaihto-osat sekä IV-kojehuoneosien mitoitus ja valmistus.

URAKOINTIA KUNNILLE JA YRITYKSILLE

Alkuun pääosa urakoista oli kuntien rakennuttamia kohteita kuten hoitolaitoksia, terveysasemia ja kouluja. Referenssilistalla on myös useita paloasemia ja vedenottamoita. Yksityisellä puolella urakointia on ollut useissa kerrostalokohteissa ja liikekiinteistöissä sekä lomakohteissa. Rakentaminen Tahkovuorella oli 2000-luvun alkupuolella vilkasta. Merkittävimmät IV-urakat olivat molemmat Golf-klubirakennukset ja Tahkovuoren Liikuntakeidas.

URAKOINNISTA LOMAHUONEISTOJEN VUOKRAUKSEEN

Keväällä 2022 yritys myi toimitilansa ja lopetti ilmastointiurakoinnin lähes päivälleen yrityksen perustamisen 35-vuotispäivänä. Yritys jatkaa, mutta toiminnan painopiste on muuttunut urakonnista yrityksen omien, vuosina 2005 ja 2007 hankittujen lomahuoneistojen vuokraukseen.